Kunne du tenke deg å være fosterhjem?


Det å ha nok fosterhjem tilgjengelig er avgjørende for om vi kan redde katten fra livet som hjemløs og hvor mange katter vi kan hjelpe.
Hus til Pus har ikke noe mottak, da vi primært jobber med de ville kattene som ikke er egnet for å bli tatt inn, men vi kommer ofte over forlatte puser, både voksne og kattunger.

Å være fosterhjem vil si å åpne hjemmet sitt for en pus som virkelig trenger det. Det vil si å kunne gi kjærlighet, trygghet og et tak over hodet.

For oss er det er ønskelig at katten får bli i fosterhjemmet frem til den får et nytt og varig hjem. Dette kan være alt fra dager og uker til flere år. Hvor lang tid det tar før en katt får et nytt hjem, avhenger av forskjellige ting. Det viktigste av alt er at vi finner riktig familie til riktig katt. Derfor er det viktig at vi har en god dialog med fosterhjemmet underveis om kattens personlighet og utvikling.

Vi ser helst at fosterhjemmet står for det utstyret som trengs når man har en pus i hus, som mat, sand, dokasse og leker, dette hjelper oss mye på vei. Men om dette ikke er mulig, så skaffer vi selvfølgelig dette. Veterinærutgifter dekker vi.

Å være fosterhjem betyr å redde en katt fra livet som hjemløs.

Kunne du tenke deg å hjelpe en pus?Send oss en e-post


Hus til Pus på Facebook