Derfor skal du ha flere par skibriller

03 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Skibriller er helt klart et kult tilbehør til skigarderoben, og det er ikke uten grunn at det er en av tingene mange legger mye vekt på, når de skal oppgradere skiutstyret for sesongen. Her skal vi se litt på hvorfor du kan vurdere å ha mer enn bare et par skibriller, og hvorfor det er lurt å ha gode skibriller i bakken.

Mer enn bare tilbehør 

Skibriller er ikke bare kule, de beskytter også øynene dine i bakken, og store deler av ansiktet. Både mot sol, kulde og som ekstra beskyttelse hvis det skulle oppstå noe. Derfor er det viktig å velge gode skibriller av høy kvalitet. Det er som regel veldig lyst i bakken, og både snøen og skarp sol kan gjøre det vanskelig å se godt. Derfor er det viktig at man finner skibriller som har god UV-beskyttelse. Da beskytter man øynene og sørger for å at man ser godt i bakken. Det er lurt å velge skibriller som har ‘glass’ som gir et lys man synes er behagelig, og som beskytter godt mot solen, så man ser best mulig. Det kan også gi litt varme til ansiktet med gode skibriller, som isolerer godt. Husk solkrem der beskyttelse ikke dekker, så du ikke blir solbrent i bakken. 

Lag en skibrillegarderobe 

Når du har mer enn et par solbriller, så kan du enkelt friske opp skiantrekket. Det er mange som bare har et eller to forskjellige skinntrekk, og derfor kan måten å fornye dem litt på være å ha flere forskjellige skibriller å skifte mellom. Det er nemlig sånn at skibriller er en stor del av looket når man er på ski, og det har mye å si for hvordan helhetsuttrykket blir. Derfor kan man med fordel investere i en liten skibrillegarderobe, som kan være den detaljen som skal til for at antrekket fremstår nytt og litt annerledes. 

Flere nyheter