Finn helt riktig dør og vindu til boligen

03 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange ting man skal tenke på når man skal pusse opp boligen, og det er mange som glemmer forholdsvis viktige detaljer, som dør og vindu. Dette er ting som har mye å si for helhetsbildet, derfor er det en god ide å sørge for at man velger helt riktig. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Finn din stil

dør og vindu

Som mye annet når det kommer til bolig så er det viktig å finne sin stil. Når man skal finne stilen sin, så handler det om mer enn bare å fylle boligen med ting man liker. Man skal også sørge for å finne en rød tråd i innredningen, så det henger sammen og går opp i en høyere enhet. Det er kanskje ikke på et hyperbevisst nivå, men det er allikevel noe som mange legger merke til, som ytterdører med  når de er hjemme hos deg, og ofte det som definerer om vi oppfatter om noen har ‘god stil’. Se om du kan finne et fargetema som du kan planlegge etter, så du enklere får overblikk. Men hvordan passer dører og vinduer inn i dette?

Riktige vinduer og dører

Hva slags vinduer og dører vi velger, har faktisk mye å si hvor hvordan vi oppfatter en bolig. Det kan for eksempel være så enkelt at man velger et overordnet design – for eksempel en helt klassisk dør eller en mer moderne. Det samme gjelder for vinduer, og det er noe som henger godt sammen. Det er nemlig noe av det som vi ikke legger merke til nødvendigvis, som Ytterdører med sidefelt, men som allikevel har veldig mye å si. Dermed kan du også understreke de tingene som du gjerne vil fremheve i boligen din, og da kan nøkkelinteriør som dører og vinduer være med på å fortelle hvem du er, og hva slags stil du har. 

Flere nyheter