Gå våren i møte med Samsøe Samsøe

17 mars 2021
admin

Samsøe Samsøe er et av de merkene vi elsker i Norge og føyer seg inn i rekken av fantastiske Skandinaviske merker som vi elsker ikke bare i Norge og Norden, men som alle elsker. Samsøe Samsøe er med på å definere den skandinaviske, minimalistiske stilen som mange fra resten av Europa og verden ser etter.

Lenge var det ikke mulig få tak i Samsøe Samsøe i Norge og jeg husker at lillesøsteren min og venninnene mine alltid ville at jeg skulle kjøpe med ting til dem da jeg var på besøk i København, men nå kan man få tak i Samsøe Samsøe hos Kleins.no, så det har blitt litt lettere for alle som ønsker seg å gå med klærne deres.

Den minimalistiske stilen som de representerer har på mange måter blitt en helt essensiell del av den skandinaviske identiteten når det kommer til mote og det at de lager så utrolig mange flotte ting gjør at de blir brukt av alt og alle.

Utrolig fine basis-plagg

Noe jeg liker utrolig godt med Samsøe Samsøe er at de lager basis-klær som man kan bruke til absolutt alt, og de lager utrolig fine ting til både menn og kvinner, noe som gjør at jeg kan dele mange av tingene med kjæresten min og det elsker jeg, eller vi da.

Noe mange ikke husker på når de skal kjøpe klær er at det er viktig å ha utrolig fine basisplagg, for mange ganger er det de tingen som gjør at man kan sette sammen er bra outfit og la andre plagg ta plass og skinne.

For det å ha gode basisplagg er noe som Samsøe Samsøe har gjort til en misjon og jeg elsker at man kan mikse det med så mange forskjellige andre brands og virkelig bare la dem skape noe fint sammen.

Flere nyheter