Hårtap kan gå utover selvtilliten din

15 april 2020
Johanne Hansen
Hårtap kan gå utover selvtilliten din

For noen menn er det en forferdelig opplevelse å begynne å miste håret. Selv om aldring er noe som påvirker alle menn og kvinner i varierende grad så er det ikke sånn at menn ikke bryr seg. Det er nemlig mange som oplever å miste håret tidlig og det kan være en opplevelse som inkluderer dårlig selvtillit og følelse av tap av identitet. Her kan vi se litt nærmere på hvilke behandlinger som finnes i dag. 

Hvilke behandlinger finnes det?

Det finnes mange behandlinger i dag som det kan være verdt å se nærmere på. Det viktigste er at man finner den riktige hårtap behandling. Det finnes både drastiske og mindre drastiske ting du kan gjøre for å få tilbake håret ditt og for å forebygge når du merker at du begynner å bli tynnhåret, eller kanskje til og med før. Det finnes flere behandlinger som fokuserer på å skape nytt hår.

Det gjør man gjennom å plante hår på nytt, en såkalt hårtransplantasjon. Dette er en kostbar og tidkrevende behandling som ikke alltid ser så naturlig ut som man kanskje kunne håpe på. Det er også mange som får laget en tatovering på hodet. Da barberer de av alt håret og så blir det fylt inn med så hårlignende strøk, på samme måte som med øyenbrynstatoveringer, der hvor håret har sluttet å vokse, så det ser ut som om man har alt håret sitt, selv om det er barbert. Det vil si at man ikke har flekker som er helt skallet og andre der det er skygge av hår. Dette ser ikke alltid like naturlig ut. Det de fleste ønsker er jo å få tilbake sitt eget hår. Det er ikke så rart at det er det mange vil, men det er vanskelig å finne riktig produkt. Heldigvis finnes det produkter i dag som hjelper ditt eget hår med å vokse. 

Flere nyheter