Leie av tankbiler

10 april 2019
Maria Laugesen
Leie av tankbiler

For bedrifter og stasjoner kan det noen ganger være nødvendig med transport av drivstoff, og her er en tankbil selvfølgelig den eneste riktige løsningen. Tankbilen tillater trygg transport av drivstoff fra A til B, slik at lasten kommer seg frem på den best mulige måten. Det finnes forskjellige biler og størrelser på markedet, og det gjelder om å velge den som passer best for dine behov. Med leie av tankbil får du muligheten til å anvende tankbilen ved behov, men du trenger ikke bekymre deg om å kjøpe eller eie bilen. En løsning som er enklere og billigere for mange bedrifter og stasjoner.

Hos Container Consult kan du leie en tankbil i Ålesund for dine behov. Bedriften har veldig mange års erfaring på markedet, og derfor forstår de å levere en god service og produkter i høyeste kvalitet – hver gang. De tilbyr forskjellige typer tankbiler, slik at du kan velge den som passer best for deg. For eksempel kan du leie et SCANIA vognsett med 18.000 L Bilcon tank og en Bilcon tilhenger på 25.000 L. Denne er utstyrt med et moderne og velfungerende laste/lossesystem for å gi optimal sikkerhet. Har du behov for en større tankbil, da kan du velge en annen modell med hele 46.000 L. Bilen er i absolutt topp når det gjelder utstyr og sikkerhet, og her finner du det mest moderne utstyret som er i dag. Drivstoffsemien vil leve opp til selv de høyeste krav.

Slik er det altså mulig å tilpasse valget etter dine ønsker og behov, og du kan selvfølgelig alltid kontakte Container Consult for å få hjelp og veiledning til hvilken som er den riktige for deg. De tilbyr en super service, og sørger for at alle kunder får den best mulige opplevelsen hver eneste gang de handler med Container Consult.

Flere nyheter

05. desember 2022

Få et helt nytt smil