Perfeksjoner barnerommet

13 februar 2023
Johanne Larsen

Det er gøy å perfeksjonere barnerommet, men hva skal egentlig til og hvilke elementer skal du fokusere på? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Innred med tanke på forandring

Gummifliser

Det er lett å glemme at selv barnerommet kan være offer for trender når det kommer til interiør. Det er jo sånn at barnerom ser radikalt annerledes ut nå enn de gjorde for bare få år siden, og vi er blitt langt mer stilbevisste når det kommer til innredning her. Det er lurt å tilrettelegge for forandring, for det er sånn at både du (og barnet) vil endre smak underveis. Dette går som regel mye fortere enn man tror, og da er det dumt å måtte begynne helt på nytt hver gang. 

Det er dog viktig at rommet lar barn være barn. Det kommer ikke til å være ryddig hele tiden, og det hele forblir ikke perfekt beige, nude eller lysegrått, så det er viktig at man tilrettelegger for lek og moro. Ja, det er i det hele tatt kanskje lurt å tenke litt praktisk. Men hvordan? 

Bruk smarte materialer 

Når det kommer til å tenke praktisk, så handler det mye om hvilke materialer man velger å bruke på barnerommet. Er det sånn at du er redd for søl, så er det kanskje lurt å velge en gulvløsning som tåler dette, og kanskje også fokusere på å bruke maling med høy glans som tåler fukt og som kan vaskes. Det er viktig å tenke at rommet skal brukes, til lek og moro, og det skal et barnerom tåle. 

Gummifliser kan være en smart og praktisk løsning. Det gjør at man får et sklisikkert gulv, som tåler en hel del. Perfekt til barnerom og lekerom, og så beskytter det ikke minst gulvet under. Det kan være den perfekte løsningen for deg som vil perfeksjonere barnerommet. 

Flere nyheter