Ta vare på deg selv

24 november 2020
admin

Ta vare på deg selv

Det er ingen som ønsker seg å trenge proteser og ofte skjer det som et resultat av en ulykke eller et sykdomsforløp som kan føles traumatisk. Men trenger man proteser i Trondheim er det god hjelp å få.

Du får en henvisning av legen din

Proteser er ikke noe man bare plutselig trenger. De kommer som et naturlig ledd av en prosess der du er i behandling og det er derfor legen din som henviser deg når det kommer til å få en protese, eller å få en ny protese hvis du allerede har en. Hvis du trenger proteser i Trondheim er verkstedet som TOV har der virkelig et av landets aller beste beste.

Uansett om det er første gangen du skal ha en protese eller om du skal ha optimert den løsningen du har så du kan føle deg helt trygg på at du får den hjelpen du trenger. Proteser er noe man kanskje ikke snakker så mye om, men det er et helt essensielt verktøy for mange. Det er utrolig viktig at du snakker med legen din om hvordan du har det og hva du opplever sånn at hun kan finne ut av hvordan du kan få den beste hjelpen for akkurat deg.

Økt livskvalitet

Det er ingen som ønsker seg en protese. Ingen ønsker seg inn i en situasjon der det er nødvendig. Men når man kommer dit at det er nødvendig kommer det til å være en viktig del i hvordan livskvaliteten din kan økes i forhold til der den kanskje er akkurat nå. For det handler ikke bare om funksjonalitet, det handler også om å føle seg så tilbake til normalen som man kan. Selvfølgelig er ikke en protese perfekt, men for mange kan det føles som et stort skritt i riktig retning. 

Flere nyheter