Bedre søvn med vekkeklokke

21 august 2020
admin

Bedre søvn med vekkeklokke

Søvn er noe vi alle vet hvor viktig er. Og selv om det er noen som fortsatt tror at de kan klare seg på lite søvn, er det faktisk ikke noe som er oppe til debatt. Forskningen er helt entydig – vi trenger søvn. 7-9 timer hver natt faktisk.

Det at noen føler at de klarer seg med mindre søvn er faktisk en av de bivirkningene som oppstår ved for lite søvn. At man føler at man klarer mer enn man faktisk gjør. At vurderingen av egen evne synker.

At vår egen vurdering av kognitive evner ikke stemmer med virkeligheten. Så ikke tro på noen som sier at de klarer seg fint med 6 timer søvn og la dem i hver fall ikke overbevise deg om at du kan det.

Kroppen din trenger det! Mobilene våre er en av de største truslene mot god søvn og det å holde dem ute av soverommet blir helt essensielt. Coolpriser har masse fine vekkeklokker til formålet!

Invester i en vekkeklokke

Gammeldags eller back to basics vil nok noen si, men i dette tilfellet er det faktisk noe av det smarteste man kan gjøre. Og en telefon er faktisk ikke det beste verktøyet for å vekke deg uansett. Coolpriser har et kjempestort utvalg av vekkeklokker og kan tilby alt fra de helt old school modellene vi elsket som barn, til de mer moderne – hvis det er noe som er viktig for deg. Det vet jeg at det er for mange!

Mobilen ut, vekkeklokken inn

Det er i grunnen ikke så viktig hvilken vekkeklokke du har, og hos Coolpriser kan du finne den perfekte vekkeklokken for deg uansett hva du liker, så lenge du får mobilen ut av soverommet. Jeg lover deg at du kommer til å kjenne umiddelbar forskjell på hvordan du sover, når du får skjermen vekk fra fjeset ditt før du sovner.

Flere nyheter