Betong til alle behov

06 august 2019
Maria Laugesen
Betong til alle behov

Betong er en material som anvendes i utrolig mange sammenheng, spesielt innen byggeri. Det gjør det ikke minst fordi det er en utrolig sterk og robust material som kan motstå tung belastning og mye slitasje fra vinn og vær. Det gjør det til en holdbar material som egner seg veldig godt for byggeri både på vann og på land. Visse bedrifter har derfor spesialisert seg i betongindustrien og leverer dette til forskjellige bransjer på markedet.

Hos Ulstein Betongindustri har de gjort akkurat dette. De jobber med alle elementer og områder av betong, rett fra utvikling og produksjon til levering. De leverer ren betong, betongkonstruksjoner og ulike tilleggstjenester som hører med på en naturlig måte. Deres fokus ligger på kvalitet på alle områder, rett fra første kundekontakt til endelig levering. De har kunden i sentrum og sørger alltid for å tilpasse sluttproduktet til kundens spesifikke ønsker og behov for å oppnå maksimal funksjonalitet. 

De driver med både ferdigbetong og komplette betongkonstruksjoner, marin betong til produksjon av betongflåter og andre flytende betongkunstruksjoner til næringsdrivende i havbruket samt utbygging med byggeklare tomter, byggefelter eller leiligheter. Dertil kommer det selvfølgelig også at de håndterer transport i forbindelse med disse prosjektene, og samtidig tilbyr de knuseverk og entreprenørarbeid. Kort sagt håndterer de hele oppgaven fra start til slutt, og ingen oppgave er hverken for stor eller for liten – bare den handler om betong.

Så har du behov for ferdigbetong, betong til sjøen eller annen betong i forbindelse med byggeprosjekter eller lignende, da kan du alltid kontakte Ulstein Betongindustri for en uforpliktende snakk. Besøk deres nettside på https://www.ulsteinbetong.no/ for å bli klokere på deres produkter og tjenester, og les mye mer om hvilke løsninger og oppgaver de tar seg av. Kontakt dem i dag, og ta en samtale om dine ønsker og behov for å få et skreddersydd tilbud.

Flere nyheter