Gode råd til sparkesykkel til barn

21 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Skal ditt barn ha en sparkesykkel? Da er det lurt å ta med seg noen gode råd på veien, både til hvordan du finner en god sparkesykkel og hva som er viktig å huske på. Det kan du lese mer om her. 

Gode tips 

sparkesykkel

Det er gøy å kjøre sparkesykkel! Det er blitt utrolig populært med sparkesykkel de siste årene, og det er mange forskjellige modeller og muligheter på markedet. Det er også mange bruksområder for sparkesykkel. Noen barn bruker det som transportmiddel til skole, og andre som leke som man kan kjøre med på et begrenset område etter skoletid. Uansett er det svært viktig at man tenker på sikkerhet, og ikke minst, trafikksikkerhet. Det er viktig at man lærer barnet å kjøre trygt og på trygge området. Det er også lurt å skaffe seg sikkerhetsutstyr som knebeskyttere, håndleddsbeskyttere, hjelm og albuebeskyttere. Da er man godt beskyttet mot knall og fall. Det er selvfølgelig også lurt å kjøre på sparkesykkel under oppsyn av en voksen. 

Du kan heldigvis finne en god sparkesykkel på nettet. Det er mange forskjellige å velge mellom, og du kan enkelt finne en modell som passer perfekt. Er det kanskje det som skal bli årets beste bursdags- eller julegave? De fleste barn blir garantert svært glade for en god sparkesykkel, og det er som regel noe man kan justere og ha i mange år. 

 

Ikke bare for barn

Det er ikke bare barn som har fått øynene opp for sparkesykler igjen, det er nemlig også blitt en stigende trend blant voksne. Det er gøy å kjøre sparkesykkel, og det er et supert fremkomstmiddel hvis man skal fort fra A til B. Akkurat som med barn er det selvfølgelig viktig at man er forsiktig i trafikken og lærer seg reglene for å kjøre. på sparkesykkel, uansett om det er en vanlig sparkesykkel eller en elektrisk en med motor. 

Flere nyheter