Hva kan jeg bruke lommevekt til?

19 juli 2021
Johanne Larsen

Det er utrolig mange ting man kan bruke vekter til, og det gjelder spesielt for lommevekter, som er små i størrelsen og enkle å ha med seg overalt. Her skal vi se litt nærmere på hva man kan bruke lommevekter til, og hvordan du kan få nytte av en sånn type vekt. Den kan nemlig brukes til flere smarte ting enn du kanskje er klar over. 

Hva er en lommevekt?

En lommevekt er rett og slett en bitteliten vekt som man kan ha med seg overalt. De finnes i modeller som er så små, at man faktisk kan ha dem i lommen, derfor kaller man det ofte lommevekter. Det er dog utrolig smart med en liten, bærbar vekt til en rekke formål, og vi skal se litt på hvorfor.

Hva kan jeg bruke den til?

Det kan for eksempel være at du har et spesielt kosthold, der du er helt avhengig av å spise en viss mengde av ulike varer, for å opprettholde kostholdet. Det kan også være i forbindelse med porsjonskontroll i forbindelse med vektøkning- eller tap. Da kan det være lurt å ha en nøyaktig liten lommevekt, som man enkelt kan gjemme bort på kjøkkenet, eller ha med seg på tur eller reise, så man alltid kan sørge for å ha muligheten for å gjøre det akkurat som hjemme. På mange måter er det altså også en reisevekt. 

Hvis du skal sende brev eller pakker, kan denne type vekt også bli utrolig nyttig når man skal finne ut av hvor mye porto man skal betale for det man skal sende. Dermed så kan man enkelt sende brev uansett hvor man befinner seg. De er altså perfekte å ha både på kjøkkenet og på kontoret, også hvis man reiser. I tillegg til å være små, er de også svært nøyaktige. 

 

Flere nyheter