Riktige mopper får det rent

28 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Vil du ha det ordentlig rent? Da er det lurt å lese seg opp på noen gode tips som man kanskje ikke har tenkt over, som kan gjøre hele forskjellen når man skal gjøre rutinerent eller den store vårrengjøringen. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Få det ordentlig rent

image

Det er mange ting man kan gjøre for å få det ordentlig rent, men det er noen tips som rett og slett er litt bedre enn andre. Det er for eksempel viktig å lage seg en god rutine når det kommer til rengjøring. Dette gjelder uansett om det er på arbeidsplassen man skal vaske, eller om det er hjemme. Når man sørger for å ha en god rutine på rengjøring, så blir det rett og slett renere hele tiden – i stedet for å la det støve ned og bli skittent, så man blir nødt til å ta skippertak hver gang. Det er selvfølgelig sånn at man noen ganger blir nødt til å gjøre grundig rent, og ta litt sterkere midler i bruk, og åpne alle skuffer og skap, men jo mer man gjør løpende, jo mindre overveldende blir det. Det kan være lurt å sette av ti-femten minutter hver dage til å gjøre rent og rydde. Da kan vedlikeholde en god rutine, og sørge for at det alltid ser pent ut. Det er noe av hemmeligheten. 

Finn riktige mopper 

Når du har en god rutine på plass, er det selvfølgelig også en god ide å se litt nærmere på utstyret. Når man skal gjøre rent er det nemlig dette som er verktøyet, og i tillegg til gode vaskemidler, er det også viktig å ha kluter og mopper i orden. Mopper er spesielt viktige for å få gulvet rent, og det er viktig å velge riktig type mopp til ulike gulv. Her kan man med fordel investere litt. 

Flere nyheter