Slik finner du riktig seng på nettet

05 juli 2021
Johanne Larsen

Det er mange måter å finne riktig seng på, og det første som faller deg inn er kanskje å gå i en butikk der du har mulighet for å prøve sengene fysisk. Men det er faktisk ikke nødvendigvis den beste måten å finne seng på. Nei, faktisk kan man enkelt finne og kjøpe ny seng på nettet og være like sikker på at den passer til ens behov. Her skal vi se på hvordan. 

Kan man kjøpe seng online?

Det korte svaret er ja. Det er enkelt og smart å kjøpe seng på nettet, og det kan faktisk i enkelte tilfeller vise seg å være bedre enn å kjøpe seng i en fysisk butikk. Det handler rett og slett om at mange velger feil seng i butikk. Det er fordi de velger det som føles behagelig der og da, i stedet for å velge den sengen som er best for dem. Derfor kan det faktisk i mange tilfeller lønne seg å kjøpe seng på nettet, fordi det er større sannsynlighet for at man velger riktig seng. 

Velg riktig fasthet 

Dette händer om fasthet. Når man skal kjøpe en ny seng med en eller flere madrasser, så skal man nemlig velge fasthet på madrassen, for å få en seng som støtter godt. En tommelfingerregel er, at man skal velge en fast fasthet hvis man veier over 85 kg, og en middels fasthet hvis man veier under. Det er dumt å kjøpe for myk seng, da får man nemlig ikke støtten man trenger når man skal sove. 

Når man ser på seng på sider som bedrenaetter.no, har man et stort utvalg, får god hjelp til å velge riktig fasthet og kan også bytte madrassen uten problemer, hvis fastheten er feil. Da får man litt tid til å prøve og eventuelt også tenke seg om, før man bestemmer seg helt for den sengen man skal ha i mange år. En seng kan jo være en ganske stor investering for mange, og derfor er det utrolig viktig at man velger riktig og får en seng som passer perfekt til ens behov. 

Flere nyheter