Små ting som endrer innredningen drastisk

31 mai 2021
Johanne Larsen

Det er faktisk mange små ting du kan gjøre for å endre innredningen drastisk, uten å gå drastisk til verks. Her skal vi se på noen av dem, så du enkelt kan fornye boligen din. Det er kanskje lettere enn du tror? 

Bytt ut dører

En av de tingene som kan gjøre en utrolig stor forskjell som mange ikke tenker over, er å bytte ut dørene. Det gjelder både inngangsdøren og dørene inne i huset eller i leiligheten. Det kan nemlig endre innredningen din drastisk. Det krever heller ikke så mye som du kanskje tror.

Mange bare finner seg i at de dørene som er i boligen er der, og tenker ikke over at de kan skiftes. Man kan leke seg med spennende uttrykk og materialer, og i tillegg få tak i dører som lydisolerer bedre og som slipper ut mindre varme. Derfor kan det være verdt å sjekke ut nettopp dette hvis du gjerne vil ha noe nytt, men ikke helt vet hvor du skal starte. Her kan man virkelig leke seg med forskjellige stiler og finne noe som passer perfekt til din personlige stil. Det finnes nemlig utrolig mange forskjellige dører, og alt du trenger å gjøre, er å finne de som passer for deg. Det er heller ingen som sier at man skal ha samme dører i hele boligen – her kan du leke deg akkurat som du vil og finne det som passer til dine behov. Det er samtidig også en oppgradering av boligen din, og derfor er det et spennende grep. 

På tide å skifte ut vasken på badet?

Mange drømmer om å pusse opp badet, men det er ikke alltid nødvendig. Man kan faktisk nøye seg med å skifte ut enkelte elementer, og fremdeles få en stor effekt – og oppgradering. Vasken på badet er et av de elementene som fort ser slitte ut, og som ender med å virke umoderne. Den kan du enkelt skifte ut. 

Flere nyheter