Black Friday 2020 er rett rundt hjørnet

26 oktober 2020
admin

Black Friday 2020 er rett rundt hjørnet

Hvis du, som meg, driver og pusser opp akkurat nå, har du sikkert en lang liste med ting som ville vært greit å få kjøpt under Black Friday salget. Vi har en lang liste med lamper vi ønsker oss og kanskje endelig har råd til nå som vi kan kjøpe lamper black friday. Hvis vi er heldige gjør det at vi kan kjøpe mange flere av de lampene vi ønsker oss, i stedet for å kjøpe på IKEA eller andre billige steder, når vi egentlig ønsker oss designer-lamper. Jeg har lest at man kan få opp til 40% rabatt og minimum 20% rabatt. Så jeg håper virkelig at vi er heldige og kan få tak i alt det vi ønsker oss aller mest.
 

Perfekt timing for det mørke tiden foran oss

Skandinavia er så mørkt! Nesten halve året er det mørkt, så vi burde være mer opptatt av lamper enn noen andre i hele verden! Vi vet hvordan mørket påvirker oss, og det har ikke bare en innvirkning på humøret vårt, men også på helsa vår. Belysning betyr mye mer for hvordan vi har det enn det vi tror og har makten til å påvirke både helse, velvære og humør. 

God service

Hvis du er medlem i kunde-klubben deres, som vi selvsagt er, får du en kode dagen før sånn at du får tilgang før alle andre. kvelden før kl.18 får vi tilgang og jeg håper det vil gjøre at det ikke er utsolgt av de lampene vi har lyst på!! Når du kjøper noe hos lampemesteren får du også alltid en gratis lyskilde med i posten og du får alltid gratis frakt. DET kaller jeg god service! I tillegg har de sørget for et ekstra stort varelager og 100 dagers returrett! Jeg gleder meg så innmari mye til å innrede det nye hjemmet vårt sammen og dette føles som en veldig fin måte å  få råd til alt vi ønsker oss!

Flere nyheter